Schrijf je ondernemingsplan

Schrijf je ondernemingsplan

Als je een onderneming wilt beginnen, is het verstandig eerst een ondernemingsplan te maken. Niet alleen voor een eventuele kredietaanvraag, maar ook voor jezelf.

Qredits wil je hier graag mee op weg helpen. We bieden hierbij twee hulpmiddelen aan. Het sjabloon Ondernemingsplan en de e-learning Ondernemingsplan Schrijven.

Welk tool is geschikt voor mij?

Schrijf je ondernemingsplan

Sjabloon ondernemingsplan

Als je een onderneming wilt beginnen, is het verstandig eerst een ondernemingsplan te maken. Qredits wil je hier graag mee op weg helpen.

Schrijf je ondernemingsplan

E-learning Ondernemingsplan Schrijven

Op zoek naar uitgebreide hulp bij het schrijven van jouw ondernemingsplan? Dan is de e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou. De Kamer van Koophandel Bonaire biedt hiervoor gratis accounts.

Schrijf je ondernemingsplan

Schrijf je financieel plan

Eén van de belangrijke onderdelen van het ondernemingsplan is het financieel plan. Het financiële plan is een cijfermatige vertaling van jouw idee.

Kernwaarden van Qredits

Verbinden

Qredits gelooft dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

Bij Qredits staan de ondernemer en zijn of haar plan centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Qredits wil een bijdrage geven aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. Qredits wil mensen helpen bij het realiseren van hun passie én indien nodig een tweede kans bieden.

Zakelijk

Qredits richt zich op ondernemers met realistische ondernemingsplannen of die dit nastreven. We zijn nuchter en zakelijk. De dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Schrijf je ondernemingsplan