Opening nieuwe kantoor Qredits Aruba in Oranjestad

Opening nieuwe kantoor Qredits Aruba in Oranjestad

Champagne! Of eigenlijk Shampaña, zoals de Arubanen zelf zouden zeggen in het Papiaments. In ieder geval is er reden voor een feestje waarbij bubbels geserveerd worden. Want het nieuwe kantoor van Qredits op Aruba is geopend door minister-president Evelyn Wever-Croes.

Over Qredits

Qredits ondersteunt jou als ondernemer bij het succesvol starten van jouw bedrijf, of het investeren in je bestaande bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van unieke tools voor het schrijven van je ondernemingsplan, persoonlijke coaching en het verstrekken van microkredieten tot Afl. 50,000. Per 1 januari 2018 kun je zelfs tot Afl. 100,000 lenen. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken en daarbij kijken wij zoveel mogelijk naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Vertrouwend op de kracht van ondernemers.

Qredits op Aruba

Sinds 1 april 2017 zijn we actief op het eiland en vanaf nu ontvangen we onze klanten graag in het nieuwe kantoor aan de John G. Emanstraat 112 in Oranjestad. Tot nu toe hebben we al 25 kredieten kunnen verstrekken aan ondernemers op Aruba. Fantastisch om te merken dat er zoveel ondernemersgeest is op het eiland, we hopen dan ook nog veel meer ondernemers te kunnen helpen vanaf onze nieuwe locatie. 

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie nodigen we je uit voor een kijkje op onze website qredits.com of like onze Facebook pagina ‘Qredits Aruba’. Bellen mag natuurlijk ook, we zijn op werkdagen bereikbaar op +297 582-2250.

Versterking gezocht

Voor ons kantoor op Aruba zijn we op zoek naar een stagiair die het team wil versterken. Heb jij affiniteit met ondernemen, ben je sociaal en enthousiast en zou je vanaf 1 februari 2018 stage willen lopen bij Qredits? Stuur dan een mail met daarin een korte motivatie en je CV naar aruba@qredits.nl

Opening nieuwe kantoor Qredits Aruba in Oranjestad